Brownies

INGREDIENTE  4 oua mari, 8 linguri zahar, 7 linguri lapte, 7-8 linguri nuca macinata, 1 pachet unt, 10 linguri faina, 2 linguri cacao, 1/2 pachet praf copt, zahar vanilat, esenta vanilie.
MOD DE PREPARARE  Untul, zaharul, laptele si cacaua se pun pe foc si se tin pana dau in clocot, amestecand in continuu.
   In jumatate din amestecul de mai sus se incorporeaza galbenusurile, nuca, faina, praful de copt, esenta de vanilie, zaharul vanilat si albusurile batute spuma.
   Compozitia se toarna in forma tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor.
   Cand s-a copt aluatul, se raceste putin si se scoate din tava. Se taie rotunduri cu o forma metalica.
   Acestea se trec prin crema ramasa, apoi se tavalesc prin nuca macinata. Se dau la frigider pentru cateva ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu