INGREDIENTE 700g crenvursti, 1 cana lapte, 4 oua, o farfurie cu paine taiata cubulete, 2 cepe, 1 ardei gras, 2 lingurite mustar, marar proaspat, sare, piper, busuioc uscat, maghiran.
PREPARARE Se decojesc crenvurstii, se taie rondele potrivite si se prajesc in trei linguri de ulei. Se scot din tigaie, se adauga ceapa tocata marunt si se caleste pana devine translucida. Se ia de pe foc si se presara marar tocat. Se lasa sa se raceasca.
Intre timp, se amesteca laptele cu smantana, mustarul, ouale, cubuletele de ardei si condimentele. Se unge un vas si se tapeteaza cu pesmet. Se amesteca crenvurstii cu sosul de ceapa si amestecul de paine.
Se toarna compozitia in vasul pregatit. Se da la rece o ora, acoperit. Se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se da la cuptor, 20 de minute.
Se indeparteaza folia si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste usor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu