INGREDIENTE 1kg cartofi, 3 cepe, 2 morcovi, 1 cutie mica rosii in bulion ( 3 rosii proaspete ), 1 ardei gras, 1 legatura de marar si patrunjel, 3 linguri de ulei, piper, sare, cimbru, rozmarin, 1 foaie dafin.
PREPARARE Ceapa se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoare, iar ardeiul se taie felii. Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mari. Se caleste ceapa pana devine sticloasa, apoi se adauga morcovii.
Cand s-au inmuiat putin, se pun cartofii si se toarna doua cani de apa.Se fierbe mancarea 30 de minute.
Se adauga in mancare rosiile, ardeiul, verdeata, sarea si condimentele si se mai fierb 10 minute.
Truc Mancarea devine mai satioasa daca se adauga, odata cu rosiile, 4-5 crenvusti taiati rondele mici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu