INGREDIENTE 1 kg file de peste, 2 cepe, 1 ardei gras, 3 rosii, 2 morcovi, 1 lamaie, foi dafin, boabe piper, boabe coriandru, 1 cana apa, 4 linguri ulei, 4 linguri otet
MOD DE PREPARARE Morcovii se taie rondele, ceapa solzisori, ardeii inele, rosiile cubulete. Intr-o forma se pun legumele si felii de lamaie. Deasupra se asaza fileurile. Se condimenteaza cu sare si piper se picura zeama de lamaie si ulei.
In tava se toarna apa , otetul si doua linguri de ulei. Se adauga boabele de piper, coriandru si foile de dafin.
Pestele se da la cuptor incins in prealabil si se tine pana incepe sa devina auriu.
Fileul de peste se serveste cald, cu sosul de legume si ornat cu patrunjel.
Este foarte bun.Imi place pestele mult.Numai bine!
RăspundețiȘtergere