INGREDIENTE 1kg spanac, 400g spaghete, 100g telemea rasa, 100g branza proaspata de vaci, 4 oua, 1 ceasca smantana, 4 rosii, sare, piper, busuioc uscat, cimbru.
PREPARARE Spanacul curatat si bine spalat se fierbe 5 minute, in apa cu sare. Se scurge, se raceste si se toaca. Intre timp, se fierb spaghetele si se scurg. Rosiile decojite se taie cubulete.
Ouale se bat cu smantana si se aromatizeaza cu condimentele. In aceasta compozitie se incorporeaza spanacul, branza, rosiile si spaghetele.
Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet si se toarna compozitia
Budinca se da la cuptor preincalzit si se tine pana incepe sa se rumeneasca.
Truc Pastele nu se lipesc daca, se adauga putin ulei si sare , in apa in care fierb.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu