INGREDIENTE 1kg ciuperci proaspete, 1 legatura ceapa verde, 2 ardei grasi, 3-4 rosii, 3-4 catei usturoi, 250 ml vin alb, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, sare, piper.
PREPARARE Se curata ciupercile si se spala. Se lasa intregi, daca sunt mici sau se taie in felii groase daca sunt mari. Intr-o tava unsa cu ulei se asaza ciupercile si printre ele ceapa verde tocata. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor.
Cand a scazut zeama lasata de ciuperci, se indeparteaza folia de aluminiu. Se adauga ardeii grasi felii, rosiile cubulete,verdeata tocata si usturoiul pisat si se toarna vinul. Ciupercile se dau din nou, la cuptor si se mai lasa 20 de minute.
Cand se servesc ciupercile, se presara verdeata tocata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu