INGREDIENTE Pentru blat: 1 cana apa minerala, 1 cana zahar,1 cana fulgi nuca de cocos, 1 cana faina, 1,5 cani ulei, 1 lingura cacao, 1 plic praf de copt, zahar vanilat, coaja de lamaie.
Pentru glazura: 5 linguri zahar, 2 linguri cacao, 2 linguri ulei, 4 linguri apa, esenta de vanilie.
MOD DE PREPARARE Zaharul tos, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie, nuca de cocos se amesteca. Se toarna apa minerala si uleiul. Cu ajutorul telului se omogenizeaza amestecul. La sfarsit, se adauga faina si praful de copt.
Compozitia se imparte in doua. O parte se amesteca cu cacao, iar cealalta ramane alba.
Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt compozitia cu cacao, apoi compozitia alba, fara a le amesteca. Se coace la cuptor, apio se raceste.
Ingredientele pentru glazura se pun pe foc si se amesteca pana se ingroasa putin.
Glazura se toarna peste blat. Se da la frigider o ora.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu