INGREDIENTE Pentru blat : 1 ou, 3 linguri zahar, 5 linguri lapte, 5 linguri ulei, 4 linguri cu varf de faina, 2 linguri cacao, 1/2 plic praf de copt, zahar vanilat.
Pentru crema : 3 pahare de apa cu lapte, 5 oua, 6 linguri zahar, esenta de vanilie
MOD DE PREPARARE Intr-un vas se caramelizeaza 5 linguri de zahar tos. Se lasa la racit.
Se prepara blatul. Se freaca bine oul cu zaharul, apoi se toarna cate putin ulei si se amesteca bine. Se toarna laptele. La sfarsit, se incorporeaza faina, praful de copt si cacaua.
Separat se amesteca ingredientele pentru crema : laptele, ouale, zaharul, esenta de vanilie.
In vasul cu zaharul caramel se toarna crema. Imediat, in mijloc se toarna compozitia de blat.Prajitura se da la cuptor pana se rumeneste bine blatul. Se raceste si se rastoarna pe un platou.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu