INGREDIENTE 1 varza dulce, 2 cepe, 1 ardei gras, 2 morcovi, 400g carnati, 200ml smantana, 3 oua, 3 linguri pasta de tomate, 3 linguri ulei, chimen, maghiran, cimbru.
PREPARARE Ceapa tocata marunt si morcovii rasi se calesc. Dupa 10 minute, se adauga varza taiata fideluta si frecata cu sare. Se toarna o jumatate de cana de apa. Cand varza s-a inmuiat, se pun feliile de ardei si pasta de tomate. Se scade bine pe foc. Se condimenteaza cu cimbru, maghiran, piper si chimen. Varza se lasa la racit.
Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile, apoi se amesteca cu varza.
Intr-o tava unsa si tapetata cu pesmet, se asaza in straturi compozitia cu varza si carnatii taiati felii si se decoreaza cu fasii de ardei. Se coace la cuptor 20-30 minute.
Se taie felii cat e inca calduta si se serveste alaturi de mamaliguta si ardei iute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu