INGREDIENTE 1 kg ciuperci, 2 cepe mari, 2 linguri pesmet, 1 legatura marar, 3-4 catei de usturoi, 2 linguri ulei, sare, piper, rozmarin.
PREPARARE Se spala bine ciupercile si se despart palariile de codite. Se caleste in ulei incins ceapa tocata marunt, apoi se adauga coditele taiate marunt. Cand ciupercile s-au inmuiat si a scazut zeama, se iau de pe foc si se racesc.
Compozitia se amesteca cu mararul tocat si cateii de usturoi pisat. Se presara sare, piper si pesmet si se amesteca bine compozitia. Se umplu ciupercile si se orneaza fiecare cu o felie de rosie. Se asaza intr-o tava cu o lingura de ulei si putina apa si se tin la cuptor pana se inmoaie.
Ciupercile umplute se servesc cu o salata de cruditati sau cu piure de cartofi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu