Sufleu din fasole verde

INGREDIENTE  800 g fasole galbena lata, 2 cepe, 4 rosii, 5 oua, 1/2 cana lapte, 4 linguri faina, 200 g telemea rasa (branza proaspata de vaci ),3-4 linguri ulei, putin praf de copt, sare, piper, oregano.
MOD DE PREPARARE  Fasolea se taie bucati, se fierbe, apoi se scurge. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei pana devine transparenta. Acum se adauga rosiile decojite si taiate felii si se fierb inabusit pana se inmoaie legumele. In albusurile batute spuma se incorporeaza cu grija galbenusurile.
   Branza se amesteca cu faina, laptele,praful de copt, sarea, piperul si oregano. In aceasta compozitie se incorporeaza fasolea si sosul de rosii. La sfarsit, se adauga albusurile spuma si galbenusurile si se amesteca usor.
   Compozitia se toarna in vas termorezistent uns si se da la cuptor pana se rumeneste.
   Truc  Albusurile se bat mai bine, daca peretii vasului se freaca cu o felie de lamaie.

Un comentariu:

  1. Amazing post my dear! this looks so yummy
    I love your blog and just followed you
    would you like to visit my blog and maybe follow back? You would make very happy!
    xoxo


    http://rebelishion.blogspot.ch/

    RăspundețiȘtergere