INGREDIENTE 4 vinete, 2 cepe, 4 rosii mari, 4 oua, 4 linguri gris, marar si patrunjel, sare, piper, oregano.
PREPARARE Vinetele se curata de coaja si se taie cubulete. Rosiile se decojesc si se taie feliute.
Vinetele se oparesc in apa cu sare, 10 minute, apoi se scurg bine. Intre timp, se caleste ceapa tocata marunt.
Vinetele, ceapa, rosiile, ouale, grisul si condimentele se amesteca pana se omogenizeaza bine. Se toarna in vas termorezistent uns cu ulei si se da la cuptor pana se rumeneste drobul.
Truc Aroma patrunjelului este mai puternica, daca se inmoaie in apa fierbinte, inainte de a fi pus in mancare.
Nu sunt o adepta a drobului dar sincera sa fiu aceasta reteta m-a lasat foarte placut surpinsa...delicioasa:D
RăspundețiȘtergereRetinuta reteta ..trebuie sa fie bun! pa...toate cele bune!
RăspundețiȘtergere