INGREDIENTE biscuiti, 4 oua, 7 linguri zahar,1 pachet unt, 2 linguri cacao, 1 lingura faina, esenta rom.
MOD DE PREPARARE Mai intai, se prepara crema. Zaharul, cacaua si ouale se amesteca bine Se pun intr-o craticioara, pe foc si se amesteca continuu, pana se ingroasa crema. Cand se vede fundul cratitei, crema e gata. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca crema pana cand se topeste untul si se da la rece.
Separat, se fierbe un sirop din zahar tos, apa si zahar vanilat. Dupa ce s-a racit, se inmoaie biscuitii in el, cateva secunde.
Pe un platou se asaza un strat de biscuiti insiropati, apoi un strat de crema. In total se fac patru straturi de biscuiti si trei straturi de crema. Deasupra se presara nuca macinata sau nuca de cocos.
Truc Tortul se taie cu un cutit inmuiat in apa rece.
Preferatul meu :D
RăspundețiȘtergereMultumesc mult pentru reteta! E extraordinara!
RăspundețiȘtergere