INGREDIENTE 4 dovlecei, 500g cartofi, 4 oua fierte, 200 branza telemea (branza proaspata de vaci ), 2 linguri verdeata, 2 cesti lapte, 2 linguri unt, sare, piper, cimbru.
PREPARARE Dovleceii si cartofii curatati se taie felii potrivite. Se unge o tava si se asaza un strat din felii de cartofi si unul din dovlecei.
Deasupra lor se imprastie ouale fierte taiate felii, apoi branza rasa, verdeata si condimentele.
Se mai asaza un strat de cartofi si unul de dovlecei peste care se toarna laptele si se pune untul. Se acopera cu folie de aluminiu si se da mancarea la cuptor.
Cand s-au inmuiat legumele, se ia folia de aluminiu si se mai da la cuptor pana se rumeneste.
Truc Legumele nu se lasa in apa, cand se spala, pentru ca isi pierd valorile nutritive.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu