INGREDIENTE 8 pulpe superioare (inferioare de pui), 1kg mazare conservata sau congelata, 1 morcov mare, 2 cepe, 2 ardei grasi (3-4 linguri de pasta de ardei preparata pentru iarna), 5-6 rosii ( rosii tocate din conserva), 3-4 linguri ulei, 1 legatura de marar, sare, piper.
PREPARARE Pulpele curatate si spalate se prajesc in ulei, pe ambele parti. Ele se scot din cratita si, in uleiul ramas, se calesc ceapa tocata marunt si morcovul ras. Se adauga, dupa 10 minute, rosiile proaspete decojite si taiate cubulete (rosiile din conserva) si ardeii taiati cubulete. Dupa cateva minute, se pun si pulpele in cratita si se toarna apa fierbinte, cat sa le acopere.
Cand carnea e aproape gata, se adauga mazarea, mararul, sarea si piperul. Mancarea se mai fierbe 15 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu