INGREDIENTE 1/2 cana ulei, 1 cana zahar, 1 cana apa minerala, 2 1/2 cani faina, 2 linguri cacao, 1 plic praf de copt, coaja rasa de lamaie, gem, nuca de cocos.
PREPARARE Zaharul se topeste in apa minerala. Se adauga pe rand, uleiul, cacaua, coaja de lamaie, faina si praful de copt. Totul se amesteca foarte bine cu telul.
Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt. Pe suprafata prajiturii se intinde gemul si se presara nuca de cocos.
Se da la cuptor incalzit in prealabil. Cand este gata, se mai lasa in cuptor cateva minute, cu usa intredeschisa. Acest procedeu face ca prajitura sa ramana pufoasa si frumos crescuta.
Truc Daca prajitura s-a rumenit prea tare si e necoapta in interior, se acopera cu o folie de aluminiu unsa cu unt.Se coace la foc mic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu